a15444

Innehåll

Chili Klaus - Adventskalender 2020

446:- Exkl. moms
ANTAL:

Adventskalender för vuxen och ungdom - 24 luckor med chiligodis, samt en överraskning på nyårsafton!


Räkna ner dagarna till julafton med Chili Klaus glödheta chilikalender Jingle Balls! Chili Klaus adventskalender 2020 är en julkalender med ätbart innehåll där chili är huvudingrediensen. Här får du njuta av Chili Klaus heta godsaker med chili i olika styrkor, från vindstyrka 0 (Stilla) till vindstyrka 15 (Jordens undergång). Vindstyrka 15 innehåller chilipulver från Carolina Reaper - världens starkaste chili!

🔥 En godiskalender med blandning av sött, salt och chili:
Adventskalendern innehåller både milda vingummin och karameller (vindstyrka 1-3), och Chili Klaus populära chilikulor av choklad, lakrits och het chili (vindstyrka 6-15). Varje lucka innehåller 1-2 bitar.
Nytt för i år är att kalendern - Jingle Balls 2020 - även innehåller heta chilinötter.

✨ Bonus på nyårsafton!
Chili Klaus julkalender består av 24 luckor + en extra lucka att öppna på nyårsafton. I år innehåller bonusluckan någonting riktigt hett - med världens starkaste chili Carolina Reaper. Ett spännande sätt att fira in det nya året. Förvänta dig fyrverkerier i öronen!

💀 Varning för dödskallen:
Bakom en av luckorna gömmer sig en dödskalle med en chilikula. Det kan vara bra att ha vitt bröd, ett glas mjölk eller annat framme som dämpar chilihettan. Inget för den känslige!

🎁 En tidig julklapp till den modige!
Känner du någon som gillar stark mat och tuffa utmaningar? Överraska med den hetaste adventskalendern på marknaden! Men var beredd, det kan komma att gråtas, svettas och frustas! En spännande chilikalender för man och kvinna, vuxen och tonåring. (Barnen får kanske nöja sig med en klassisk chokladkalender i år igen.) En perfekt julklapp att ge i förskott, som mottagaren kan njuta av ända fram till jul och nyårsafton!

Se fler heta chiliprodukter från Chili Klaus »

  • Chili Klaus kalender 2020:
  • Limited edition!
  • Kommer i en lyxig förpackning med 25 luckor (1-24, samt 31).
  • (Spoiler alert!) Innehåll: Chilikulor, chilichoklad, chilinötter (jordnötter), chililakrits, chilikarameller och vingummi med chili + en flaska Hot Sauce.
  • Obs! Innehåller nötter,
  • Mått: 38 x 36 x 5 cm.
  • Vikt: 450 g.
  • Varumärke: Chili Klaus.
Se även:

Innehåll