a15099

Innehåll

Chili Klaus - Öllåda med chiliprodukter

383:- Exkl. moms
ANTAL:

En presentlåda med stark sås, het grillkrydda och Chili Roulette!


Sugen på att smaka några av Chili Klaus mest heta och populära chiliprodukter? Letar du efter en present till någon som älskar chili? Då är denna kryddiga delikatesslåda ett hett tips!
Den snygga flasklådan i trä innehåller fem noggrant utvalda produkter från Chili Klaus sortiment: tre olika såser med chili (chiliketchup, mayo med chili, BBQ-sås), grillkrydda med chili och Chili Klaus populära chili-roulett Lucky Bag med chokladöverdragen lakrits med chili i olika vindstyrkor.

Vindstyrkor och chiliroulett, vadå?
Jo, alla chiliprodukter i Chili Klaus sortiment är märkta med olika vindstyrkor, som Chili Klaus själv kallar det. Vindstyrkorna beskriver hur starka produkterna är, i en skala från 1-15.
I förpackningen "Lucky Bag" ser chilikulorna likadana ut, men några är av vindstyrka 6 (alltså rätt milda) och ungefär fem stycken har den högsta vindstyrkan (15) som innehåller världens starkaste chili: Carolina Reaper! Det blir alltså en spännande roulett där slumpen avgör om du kommer tugga i dig den chokladöverdragna lakritsbollen i god aptit - eller om du kommer få känna på en brutal hetta som känns ända ut i öronen. Inget för fegisar!

Presentlåda från Chili Klaus innehåller:

 • Lucky Bag, Chili Roulette (200 g)
  1 förpackning chilikulor av lakrits och choklad. Vindstyrka 6 och 15
 • Grillkrydda (75 g)
  1 påse kryddmix - perfekt i marinad till bl.a. kött, fågel och fisk. Smakar även fantastiskt direkt på maten, på grillat, i en gryta eller i en kall sås.
 • Chili Mayo Honey Ghost (250 ml)
  1 flaska majonnäs smaksatt med söt honung och het Ghost-chili. Passar till hamburgare, räkor, ägg, på varmkorv eller som en bas i en dressing. Vindstyrka 7
 • Original BBQ Chipotle (250 ml)
  1 flaska BBQ-sås med chipotle. Mild hetta och perfekt sås både före, under och efter köttet på grillen eller i ugnen. Vindstyrka 4
 • Chili Ketchup Scotch Bonnet (250 ml)
  1 flaska ketchup med chili. Chilisåsen innehåller Scotch Bonnet chili, en chilifrukt som liknar sin släkting Habanero, fast lite mildare och sötare. Vindstyrka 6
 • Trälåda med plats för 6 st flaskor
  Produkterna kommer i en fin flasklåda med Chili Klaus logga. Perfekt som öllåda eller som snygg förvaring för oljor, örter och kryddor på köksbänken! Trälådans mått: 14,5 x 22,5 x 11,5 cm.

Se fler produkter från Chili Klaus här »

Ett hett kit för en lyckad kväll!
Detta set av chiliprodukter är perfekt till grillfesten! Krydda köttet med grillkryddan, ät den grillade maten tillsammans med de goda chilisåserna och ta sedan fram Lucky Bag och utmana vännerna i chiliroulett. En rolig kväll utlovas och ni kommer förmodligen att gråta av både skratt och av den starka maten!

Innehållet i presentkorgen är unikt utvalt av Bluebox.se, i samarbete med Chili Klaus. Denna presentlåda säljs endast på Bluebox.se!

Innehåll