a15742

Handkräm & doftljus SKOG - Skandinavisk

351:- Exkl. moms
ANTAL:

Presentask med handkräm och doftljus med doft av skog!


Ett presentkit från Skandinavisk med en mjukgörande handkräm och ett litet doftljus med en frisk och förförisk skogsdoft. Doften SKOG är inspirerad av den nordiska skogen, med toner av barr och tall och inslag av mysk, liljekonvalj och åldrat läder. Produkterna kommer i en fin presentask, perfekt som gåva!

SKOG presentask inkluderar:

1 x Handkräm - 75 ml
Rikt fuktgivande och mjukgörande och lätt doftsatt handkräm med aloe vera, shea smör, mandel, aprikos, bivax, med extrakt av björkbark (Betula) som är en naturlig antioxidant och är antiinflammatorisk. Björkbark lugnar irriterad hud och stimulerar cirkulationen.
96% av ingredienserna kommer från naturligt ursprung. Fri från parabener. Inga konstgjorda färgämnen. Ej testat på djur.

1 x Litet doftljus - 55 g
Doftljuset SKOG är gjort av vegetabiliskt vax av hållbart framställda rapsfrö- och palmoljor, doftsatt med en underbar doft av skog, tall och barr - med inslag av mysk, liljekonvalj och åldrat läder.
Ljuset kommer i en fin, mörkgrön glasburk med trälock av björk. Veken är av 100% bomull.
Locket kan användas som underlägg när ljuset är tänt för att skydda känsliga ytor. När vaxet är slut kan glasburken återanvändas som ljuslykta till värmeljus.

Se fler produkter från Skandinavisk med naturinspirerade dofter »

  • Presentask med handkräm (75 ml) och litet doftljus (55 g).
  • Doftserie: SKOG - Calm of the Boreal Forest.
  • Presentaskens mått: 16 x 14,5 x 4,8 cm.
  • Ljusets mått: 6 x 4,5 cm.
  • Ljusets brinntid: 16 h.
  • Kommer från danska SKANDINAVISK.
Se även: