a14325

Innehåll

Julkalender med te - 24 Days of Tea

356:- Exkl. moms
ANTAL:

Tekalender med 24 lyxiga smakupplevelser från NUTE!


Äntligen en te-julkalender till teälskaren! Nu kan du doppa dig fram till dopparedan med denna adventskalender från NUTE. 24 days of tea innehåller 24 små lådor och inuti varje låda väntar en tepåse med en spännande smakupplevelse. En julkalender för vuxna!

NUTE är ett nytänkande, skandinaviskt märke som skapar allt från klassiska smaker till nya kombinationer med stor karaktär. Något för både nybörjaren och den mest inbitna tedrickaren! Genom att noggrant välja ut de finaste teerna och kombinera med unika smaker från det nordiska landskapet skapar NUTE fullträff efter fullträff. Se fram emot en december full av te-njutning!

Denna tekalender innehåller främst en blandning av svarta och gröna teer, men har också två Rooibos-tepåsar och en ört-chai. Se fram emot att få njuta av exempelvis: Earl Grey, Strawberry & Camomile, Herbal Chai, Rose & Berry och Ginger Mint. Totalt 12 olika smaker.

Adventskalendern passar lika bra till frukosten som till kvällsmyset. Välj själv vad som passar dig bäst! Perfekt som en tidig julklapp till dig själv eller teälskaren!

Dina favoritsmaker kan även köpas som löste i fina teburkar av trä.

Julkalender med te - 24 Days of Tea:

  • Innehåll: 24 tepåsar.
  • Totalt 12 olika smaker.
  • Mått: ca 24,5 x 19 x 9,5 cm.
  • Kommer från NUTE.
Se även:

Innehåll