a15523

Popcorn Adventskalender - Joe & Seph’s - Röd

338:- Exkl. moms
ANTAL:

Adventskalender med gourmetpopcorn i 12 olika smaker!


Poppa igång nedräkningen till jul med en exklusiv popcornkalender! En perfekt julkalender för dig som vill skippa den traditionella chokladkalendern, och istället avnjuta olika smakupplevelser med sött och salt i fokus - ända fram till jul!
Denna lyxiga popcornkalender är illustrerad som den snötäckta fasaden av Joe & Seph's faktiska popcornbutik. Hur charmigt? Kalendern öppnas som en stor bok, med 24 luckor innehållandes påsar i perfekt snack size. Popcornen finns i 12 olika smaker - alltså får du chansen att smaka dina favoriter en extra gång!

Vi vill inte avslöja alla smaker i Joe & Seph's popcornkalender, men här kommer några exempel för den som är nyfiken:
Vad sägs om popcorn i smakerna Toffee Apple & Cinnamon, Strawberries & Cream och Salted Caramel? Sött och salt i perfekt harmoni. Resterande smakupplevelser får du upptäcka själv!

Tips! Alla smaker står på en avtagbar sleeve i papp runt kalendern. Om du vill bli överraskad eller ska ge bort popcornkalendern i present kan det vara ett tips att avlägsna den innan öppningsdags!

Perfekt som tidig julklapp!

Joe & Seph's är ett familjeföretag från London, som strävar efter att skapa de godaste gourmetpopcornen i världen. Deras prisvinnande popcorn är kärleksfullt tillverkade för hand - se videon i bildgalleriet för en inblick i det fina familjeföretaget!

  • Adventskalender med gourmetpopcorn.
  • Innehåller 24 x 7 g popcornpåsar. Totalt 168 g.
  • Julkalendern mått är ca 38 x 22 x 9 cm.
  • Inga konstgjorda tillsatser, färgämnen eller konserveringsmedel.
  • Allergener: Mjölk och soja. Tillverkning sker i en miljö där nötter, jordnötter och sesam förekommer. Glutenfri!
  • Förvaras svalt och mörkt. Öppnad popcornpåse bör konsumeras inom 5 dagar.
  • Tillverkade i London av Joe & Seph's.
Se även: