a07658

Sällskapsspel - Sanning eller Skitsnack

159:- Exkl. moms
ANTAL:

Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog?


Eller att svenskar använder dubbelt så mycket toapapper som medelsnittet i Europa? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om!

Sanning eller skitsnack är ett helkul frågespel med över 400 frågor där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från hysteriskt galna sanningar. Ett annorlunda och underhållande frågespel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor där vi blandar vetenskap och onödigt vetande med nonsens och skitsnack i en salig röra! Vi kan garantera många skratt, lustiga diskussioner och vrickade gissningar! Det perfekta spelet för alla som älskar onödigt vetande blandat med massor av humor och skitsnack!

Ett roligt och enkelt spel utan regler och spelpjäser. Perfekt till fester och sällskapsmiddagar!

Exempelfrågor:

  • Jesus föddes inte i december utan enligt flera forskare den 15:e september. Sanning eller skitsnack?

  • Björnar som gått i ide går upp och kissar ibland. Sanning eller skitsnack?

  • Den som äger en Porsche har i snitt haft mer än dubbelt så många sexpartners som den som äger en Golf. Sanning eller skitsnack?

  • Korta personer har snabbare reflexer eftersom det inte tar lika lång tid för signalerna från hjärnan att nå ut till musklerna. Sanning eller skitsnack?

...och över 400 andra frågor med svar!

Levereras i en fin kartong, 14 x 14 cm.

Se fler roliga sällskapsspel!

Se även: